شیشه دوجداره و سه جداره
یکی از مهمترین اجزای تشکیل دهنده پنجره دوجداره، شیشه است که از نظر جداره ها در انواع شیشه تک جداره، شیشه دوجداره، شیشه سه جداره و شیشه 4 جداره تقسیم بندی می شود. انتخاب کدام شیشه چند جداره می تواند ما را در بدست آوردن یک محصول عالی کمک کند. قیمت شیشه دو جداره و میزان کارایی آن در افزایش فروش این نوع از شیشه بسیار تاثیرگذار بوده است. برای انتخاب صحیح، نیازمند شناخت انواع شیشه چند جداره هستیم که در قسمت زیر به توضیحاتی نسبت به شیشه ، شیشه دوجداره و ... می پردازیم.
شیشه دو جداره
شیشه دوجداره از پر مصرف ترین شیشه های مورد استفاده در ساختمان است و از دو لایه شیشه فلوت با فاصله تعیین شده بوسیله اسپیسر تشکیل شده است. این محصول با در نظر گرفتن میزان عایق بندی و قیمت مناسب در بهینه ترین حالت شیشه می باشد و برای افزایش عایق بندی صوتی از ضخامت های 4+6 استفاده می گردد(4 و 6 ضخامت جداره های شیشه هستند).
شیشه سه جداره
شیشه سه جداره از مجموع سه لایه شیشه بهمراه دو عدد اسپیسر تشکیل شده که موجب افزایش قیمت 1.8 برابر( بطور تقریبی) نسبت به شیشه دوجداره میگردد. عمده ترین دلیل انتخاب شیشه سه جداره برای پروژه هایی تعویض پنجره های قدیمی با آلودگی های صوتی بالاست و از ضخامت های 4 +6+4 برای عایق بندی بهتر استفاده می شود اما در حقیقت میزان عایق بندی حرارتی شیشه سه جداره مزیت این نوع شیشه محسوب می شود.
تفاوت شیشه دو جداره با شیشه سه جداره
قیمت شیشه سه جداره نسبت به قیمت شیشه دوجداره افزایش قیمت تقریبی 1.8 برابری دارد.
عایق صوت شیشه سه جداره عایق بهتری نسبت به شیشه دوجداره و تک جداره دارد اما پیشنهاد ما استفاده در شرایط خاص است.
عایق دما در حالت عادی ضریب عایق بندی شیشه سه جداره نسبت به اختلاف دما تقریبا افزایش 40 درصد نسبت به شیشه دوجداره دارد.
عایق گردوغبار در صورت استفاده از پروفیل UPVC تمامی شیشه های چند جداره کاملا ایزوله گردوغبار هستند.